App laten maken voor de maakindustrie?

Technische maakbedrijven kunnen apps gebruiken om hun dienstverlening naar een hoger niveau te brengen. Met goed doordachte software heeft de eindgebruiker altijd inzicht en controle, zodat hij op elk moment de juiste beslissingen kan nemen.

Afbeelding Webuildapps

Data optimaal benutten

Wij helpen technische maakbedrijven door betrouwbare software te bouwen die past bij de toepassing van hun producten. Data van machines kunnen wij realtime verwerken en presenteren in een intuïtieve applicatie, zodat eindgebruikers als veehouders, glastuinders en bloemenkwekers hun machines beter kunnen benutten. Zo maken we het leven van machinebouwers en gebruikers ervan eenvoudiger.

  1. Dagelijkse productie analyseren

  2. Realtime inzicht krijgen in informatie

  3. Op afstand apparaten instellen en besturen

  4. Meer controle over processen

  5. Hogere opbrengst

Dienstverlening van hoger niveau

Door de juiste informatie op de juiste manier aan gebruikers te tonen, halen zij meer waarde uit de machines en systemen van onze afnemers. Dit alles draagt bij aan een nóg betere dienstverlening van onze klanten en een hogere opbrengst voor hun eindgebruikers. Onze klanten specialiseren zich in intelligente machines, wij specialiseren ons in het benutten en presenteren van de data die hierbij hoort. Samen kunnen we een goed idee omzetten naar een resultaatgerichte app, altijd met focus op de eindgebruiker.

Samenwerking

Wij maken onze klanten nog beter in hun core business door het ontwikkelen van intelligente toepassingen. Met focus op gemak, inzicht en controle maken wij doordachte applicaties die bijdragen aan de doelstellingen van de organisatie. Gedurende het hele proces bieden wij ondersteuning, van het eerste concept tot het eindresultaat. Dankzij onze kritische blik en heldere communicatie komen we tot apps van de hoogste kwaliteit. Onze samenwerking gaat verder dan alleen bruikbare kwaliteitssoftware: we hechten veel waarde aan het creëren van langetermijnrelaties.

Zelf een app laten maken binnen de maakindustrie? Kom dan eens bij ons in de lucht. Als app ontwikkelaar met 13 jaar ervaring denken we graag mee over de mogelijkheden.

Klaar om aan de tekentafel te gaan zitten?

Samen maken we een concreet plan voor de toekomst met daarin een heldere aanpak voor de bouw.

Wat gaan we doen:

  • Inventarisatie van eisen en wensen
  • Functionaliteit en techniek bepalen
  • Visueel- en interactieontwerp
  • Offerte voor de bouw