Meer tijd voor zorg door slimme innovaties

Apps zijn een middel om je werk beter en efficiënter uit te voeren. Met goed doordachte software heeft de eindgebruiker altijd inzicht en controle, zodat hij op elk moment de juiste beslissingen kan nemen. Zo ook in de gezondheidszorg.

Gezondheidszorg app laten maken

Data optimaal benutten

Wij helpen bedrijven in de gezondheidszorg door betrouwbare software te bouwen die past bij de toepassing van hun producten. Beschikbare data kunnen wij presenteren in een intuïtieve applicatie, zodat eindgebruikers als een zorgverlener, arts of thuiszorgmedewerker hun tijd optimaal kunnen gebruiken.

  1. Meer tijd voor persoonlijke aandacht

  2. Zorg aanvragen en plannen

  3. Realtime inzicht in informatie

  4. Reminders bij medicatie

  5. Zorg via video

Zorgverlening van hoger niveau

Door de juiste informatie op de juiste manier aan gebruikers te tonen, halen zij meer waarde uit hun tijd en blijft er meer tijd over voor persoonlijk contact. Dit alles draagt bij aan een nóg betere dienstverlening van onze klanten. Onze klanten specialiseren zich in intelligente zorg, wij specialiseren ons in het benutten en presenteren van de data die hierbij hoort. Samen kunnen we een goed idee omzetten naar een resultaatgerichte app, altijd met focus op de eindgebruiker.

Samenwerking met Webuildapps

Wij ondersteunen de gezondheidszorg graag met onze kennis en vaardigheden. Meten is weten, smartphones openen de weg voor de zorg om hun productiviteit te verhogen. Ben je werkzaam in deze branche en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We helpen je graag bij de realisatie van een maatwerk oplossing.

Als ervaren app ontwikkelaar zorgen we voor de juiste mix van techniek, zakelijk inzicht en creativiteit. Zo komen we tot een eindproduct waar we beiden trots op kunnen zijn. Ons hele team is bij dit proces betrokken; een techneut is immers geen ontwerper en vice versa. Het team is zo samengesteld dat allerlei expertises samenwerken om jouw bedrijf te helpen.