Bereik optimale dienstverlening met slimme apps

Apps zijn een middel om je werk beter en efficiënter uit te voeren. Met goed doordachte software heeft de eindgebruiker altijd inzicht en controle, zodat hij op elk moment de juiste beslissingen kan nemen. Zo ook in de dienstverlenende sector.

Dienstverlening app laten maken

Data optimaal benutten

Wij helpen bedrijven in de dienstverlenende sector door betrouwbare software te bouwen die past bij de toepassing van hun producten. Dit kan fors verschillen: bijvoorbeeld een dienst voor het parkeren van auto's bij Schiphol of een hele andere soort service. Beschikbare data kunnen wij realtime verwerken en presenteren in een intuïtieve applicatie, zodat eindgebruikers optimaal kunnen profiteren van de aangeboden dienst.

  1. Realtime inzicht in informatie

  2. Beste gebruikerservaring

  3. Efficiënte beslissingen

  4. Concurrentievoordeel door innovatie

  5. Service via app

Dienstverlening van hoger niveau

Door de juiste informatie op de juiste manier aan gebruikers te tonen, halen zij meer waarde uit de aangeboden dienst. Dit alles draagt bij aan een nóg betere dienstverlening van onze klanten en een hogere opbrengst voor hun eindgebruikers. Onze klanten specialiseren zich in hun specifieke dienst, wij specialiseren ons in het benutten en presenteren van de data die hierbij hoort. Samen kunnen we een goed idee omzetten naar een resultaatgerichte app, altijd met focus op de eindgebruiker.

Samenwerking met Webuildapps

Wij ondersteunen onze dienstverlenende sector graag met onze kennis en vaardigheden. Meten is weten, smartphones openen de weg voor dienstverlenende bedrijven om hun productiviteit te verhogen. Ben je werkzaam in deze branche en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We helpen je graag bij de realisatie van een maatwerk oplossing.

Als ervaren app ontwikkelaar zorgen we voor de juiste mix van techniek, zakelijk inzicht en creativiteit. Zo komen we tot een eindproduct waar we beiden trots op kunnen zijn. Ons hele team is bij dit proces betrokken; een techneut is immers geen ontwerper en vice versa. Het team is zo samengesteld dat allerlei expertises samenwerken om jouw bedrijf te helpen.