App voor de bouw sector laten maken?

Apps zijn een middel om je werk beter en efficiënter uit te voeren. Met goed doordachte software heeft de eindgebruiker altijd inzicht en controle, zodat hij op elk moment de juiste beslissingen kan nemen. Zo ook in de bouw.

Afbeelding Webuildapps

Data optimaal benutten

Wij helpen bedrijven in de bouwsector door betrouwbare tools te bouwen die passen bij de toepassing van hun werkzaamheden. Beschikbare data kunnen wij realtime verwerken en presenteren in een intuïtieve applicatie, zodat eindgebruikers als architecten, landmeters, projectmanagers en bouwvakkers efficiënt te werk kunnen.

  1. Realtime inzicht in data

  2. Meten is weten

  3. Innovatief karakter

  4. Efficiënte beslissingen

  5. Steunpilaar in het bouwproces

Bouwen tot hoog niveau

Door de juiste informatie op de juiste manier aan gebruikers te tonen, halen bedrijven in de bouwsector meer waarde uit hun processen. Dit alles draagt bij aan een nóg efficiëntere bouw en een hogere productiviteit van de eindgebruikers. Samen kunnen we een goed idee omzetten naar een resultaatgerichte app, altijd met focus op de eindgebruiker. Voor elke speler in het proces zijn er slimme oplossingen te bedenken.

Samenwerking

Wij ondersteunen onze bouwsector graag met onze kennis en vaardigheden. Meten is weten, smartphones openen de weg voor de bouw om hun productiviteit te verhogen. Ben je werkzaam in deze branche en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We helpen je graag bij de realisatie van een maatwerk oplossing.

Als ervaren app ontwikkelaar zorgen we voor de juiste mix van techniek, zakelijk inzicht en creativiteit. Zo kun je een app laten maken waar we beiden trots op kunnen zijn. Ons hele team is bij dit proces betrokken; een techneut is immers geen ontwerper en vice versa. Het team is zo samengesteld dat allerlei expertises samenwerken om jouw bedrijf te helpen.

Klaar om aan de tekentafel te gaan zitten?

Samen maken we een concreet plan voor de toekomst met daarin een heldere aanpak voor de bouw.

Wat gaan we doen:

  • Inventarisatie van eisen en wensen
  • Functionaliteit en techniek bepalen
  • Visueel- en interactieontwerp
  • Offerte voor de bouw