App voor de agrarische sector laten maken?

Onze agrarische sector is wereldwijd toonaangevend en met onze Universiteit Wageningen staan we in de wereldtop als het om kennis gaat op het gebied van landbouw en veeteelt. Hoe kan een agrarisch bedrijf data gebruiken om hun producten en bijproducten optimaal te benutten?

Afbeelding Webuildapps

Data optimaal benutten

Wij helpen bedrijven in de agrarische sector door betrouwbare software te bouwen die past bij de toepassing van hun producten. Data van machines kunnen wij realtime verwerken en presenteren in een intuïtieve applicatie, zodat eindgebruikers als veehouders, glastuinders en bloemenkwekers efficiënt te werk kunnen. Zo maken we het leven van agrariërs eenvoudiger.

  1. Realtime inzicht in data

  2. Beter benutten van (bij)producten

  3. Meten is weten

  4. Innovatief karakter

  5. Precisielandbouw

Boeren op hoger niveau

Door de juiste informatie op de juiste manier aan gebruikers te tonen, halen bedrijven in de agrarische sector meer waarde uit hun processen. Dit alles draagt bij aan een nóg betere dienstverlening van onze klanten en een hogere opbrengst voor hun eindgebruikers.

Samen kunnen we een goed idee omzetten naar een resultaatgerichte app, altijd met focus op de eindgebruiker. Of je nou een boer bent, een plantenexporteur of een bouwer van agrarische machines: voor elk van deze partijen zijn software oplossingen te bedenken die het bedrijf naar een hoger plan tilt.

Samenwerking

Wij ondersteunen onze boeren en agrarische bedrijven graag met onze kennis en vaardigheden. Meten is weten, smartphones openen de weg voor agrariërs om hun productiviteit te verhogen. Ben je werkzaam in de agrarische sector en benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? We helpen je graag bij de realisatie van een maatwerk oplossing.

Als ervaren app ontwikkelaar zorgen we voor de juiste mix van techniek, zakelijk inzicht en creativiteit. Zo kun je een app laten maken waar we beiden trots op kunnen zijn. Ons hele team is bij dit proces betrokken; een techneut is immers geen ontwerper en vice versa. Het team is zo samengesteld dat allerlei expertises samenwerken om jouw bedrijf te helpen.

Klaar om aan de tekentafel te gaan zitten?

Samen maken we een concreet plan voor de toekomst met daarin een heldere aanpak voor de bouw.

Wat gaan we doen:

  • Inventarisatie van eisen en wensen
  • Functionaliteit en techniek bepalen
  • Visueel- en interactieontwerp
  • Offerte voor de bouw