Appspecialisten die voor toegevoegde waarde gaan

Nuchter als wij hier in Noord Holland zijn gebruiken wij de term 'app specialisten' bij Webuildapps eigenlijk niet, in ieder geval niet voor onszelf. Maar dat is wel wat onze klanten over ons zeggen omdat wij als professioneel app ontwikkelaar een ruime ervaring hebben met het ontwikkelen van apps voor de grote platformen. Je bent van harte welkom om onze expertise zelf aan de tand te voelen.

App ontwikkelaar

Webuildapps ontwikkelt hoogwaardige (native) apps. Onze medewerkers zijn gedreven in hun vak, denken mee en zoeken altijd naar oplossingen die echt werken en waarde toevoegen. Het succes van de klant is de belangrijkste drijfveer.

Het ontwikkelen van apps is onze core business en daarbij zoeken wij graag de samenwerking op met jou als klant. Schouder aan schouder trekken we voor langere periode op en versterken we elkaar zodat we samen kunnen bouwen aan het succes van het project. Daarbij leveren wij als app specialist veel ervaring, technische kennis en UI/UX ervaring en levert de klant alle benodigde input vanuit de business kant. 

Managed services

Als app specialist ontwikkelen wij B2B/B2C apps in opdracht van organisaties maar naast het ontwikkelen van apps leveren wij ook op een andere manier toegevoegde waarde voor onze klanten. Vanuit het grove idee op het spreekwoordelijke bierviltje helpen wij onze klanten de juiste keuzes maken om tot een potentieel succesvol concept te komen. Wij leveren input en advies op dit concept en helpen ook bij het bepalen en uitzetten van de strategie. 

Voor bestaande apps leveren wij diensten in de vorm van een app review en/of code review wanneer er al een bestaande applicatie is die men bij een gedegen partij wil onderbrengen. Dit deden wij eerder al voor Selecto Service Group waar wij een bestaande Titanium / Appcelerator applicatie in beheer en onderhoud hebben overgenomen en voor Dutch Office Fund waar wij een bestaande native iPad hebben overgenomen van de toenmalige ontwikkelaar.

App laten ontwikkelen

Als je voornemens bent om een app te laten maken dan ben je van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek waarin wij vanuit onze expertise een kritisch klankbord zullen zijn om zo de kern naar voren te halen en tegelijkertijd inzicht te krijgen in de haalbaarheid van het idee. Heb je interesse in een advies sessie? Maak dan hier een vrijblijvende afspraak. 

NEEM CONTACT MET ONS OP


Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel direct +31 (0)72 20 29 323