Apple Watch app ontwikkelaar

Wij zijn een ervaren app ontwikkelaar - sinds 2009 bouwen wij native apps - en toen de Apple Watch app uitkwam zijn wij hier direct mee aan de slag gegaan door te experimenteren met de mogelijkheden voor deze nieuwe wearable.

Wanneer je voor jouw bedrijf op zoek bent naar een app ontwikkelaar die ook Apple Watch apps kan bouwen dan ben je bij Webuildapps aan het juiste adres. Wij realiseren Apple Watch apps die aan hoge kwaliteitseisen moeten voldoen en die meer moeten kunnen dan alleen maar 'slim' zijn. Voor ons is het  belangrijk dat een app een werkelijke toegevoegde waarde levert aan jouw bedrijf én voor de eindgebruiker: sneller en efficiënter, klantvriendelijker, toegankelijker. Waar mogelijk gebruiken wij bestaande elementen en bouwen wij maatwerk waar dat nodig is. Op deze manier komen wij altijd tot een langdurig effectieve oplossing.

App ontwikkelaar voor Apple Watch (WatchOS) apps

Als native app ontwikkelaar bouwen wij ook apps voor Apple WatchOS. WatchOS is het besturingssysteem van de Apple Watch. Inmiddels is de vierde versie hiervan alweer op de markt. De apps die wij ontwikkelen bouwen wij op in Swift - Apple's ontwikkeltaal - maar uiteraard hebben wij ruime kennis en ervaring met Objective-C en onderhouden wij ook oudere apps die nog in deze taal zijn geschreven.

Ontwikkelaar met ruime ervaring

Inmiddels hebben wij alweer 8 jaar kennis en ervaring opgedaan met het ontwikkelen van apps voor iOS en andere platformen. Deze schat aan kennis zetten wij graag voor jou in om jouw app tot leven te brengen en je op weg te helpen naar een succesvolle app waarmee je schitterende resultaten kunt behalen. Hebben we je interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak met een van onze specialisten of vraag een offerte aan.

App offerte aanvragen

Ben je op zoek naar app ontwikkelaar die een app voor jouw bedrijf of organisatie kan ontwikkelen, neem dan contact op met Webuildapps of vraag een Apple Watch app offerte aan.

NEEM CONTACT MET ONS OP


Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel direct +31 (0)72 20 29 323