App specialist in native maatwerk apps

Wij zijn app specialist sinds 2009 en sindsdien is dat ook de volledige specialisatie en focus van ons bedrijf; het maken van native apps voor diverse (mobiele) platformen.

Wanneer je op zoek bent naar een app specialist voor het laten maken van jouw app idee dan ben je bij Webuildapps aan het juiste adres. Wij bouwen hoogstaanse (maatwerk) apps die die meer moeten kunnen dan alleen maar 'smart' zijn. Wij vinden het belangrijk dat ze een concrete, meetbare bijdrage leveren aan jouw business: sneller en efficiënter, klantvriendelijker, toegankelijker. Dit doen wij met standaardelementen waar het kan, en met maatwerk waar dat nodig is. Op deze manier komen wij altijd tot een oplossing die langdurig effectief is.

App specialist in iPhone, iPad of Apple Watch apps

Wij ontwikkelen apps voor alle Apple devices, denk hierbij aan apps voor iOS, - iPhone, iPad en iPod - maar sinds kort maken wij ook apps voor het nieuwe Apple WatchOS - het besturingssysteem van de Apple Watch - dat Apple recent heeft geintroduceerd. Tegenwoordig bouwen wij de Apple apps in Swift - Apple's nieuwe ontwikkeltaal - maar uiteraard ondersteunen en ontwikkelen wij ook nog het oudere Objective-C.

Android app specialist

Als app bouwer maken wij ook apps voor het Android platform. Android is het besturingssysteem dat je op veel smartphone toestellen van o.a. Samsung, LG, HTC, Motorola en Huawei terugvind. Onze Android apps worden als native app ontwikkelt in Java. Ondanks de versplintering en verschillen in toestellen proberen wij een brede range aan Android toestellen en versies van Android te blijven ondersteunen.

Windows Phone app specialist

Naast de grote platformen van de marktleiders - in Nederland nemen Android en iOS samen 96% voor hun rekening - maken wij ook apps voor Microsoft' Windows Phone. Ondanks dat dit platform qua adoptie geen hoge ogen gooit zijn er wel degelijk groepen van gebruikers waar dit platform populair is. Ook doet Windows Phone het in Italië een stuk beter dan in Nederland.

Kosten app laten maken

Wanneer je overweegt om een app te laten maken dan valt het aan te raden om eerst goed te kijken naar wat je precies wilt en tegen welk budget. Er zijn namelijk meer routes die je kunt overwegen om een app te laten maken en iedere route kent zijn eigen kosten patroon. Wel moet je er rekening meehouden dat je al snel enkele tienduizende euro's moet investeren om er een succes van te maken. Meer over de kosten lees je in dit blog over de kosten van het laten maken van een app.

App offerte aanvragen

Ben je op zoek naar app ontwikkelaar die een app voor jouw bedrijf of organisatie kan ontwikkelen, neem dan contact op met Webuildapps of vraag een offerte aan voor het laten maken van een app.

NEEM CONTACT MET ONS OP


Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel direct +31 (0)72 20 29 323