App Review geeft objectief beeld over een app

Heb je je ooit afgevraagd hoe jouw app scoort op het gebied van user experience, beveiliging, navigatie & interactie, feature set, prestaties en life cycle success?

Objectieve analyse van een bestaande app 

Heb je een app ontwikkelt en presteert deze niet voldoende of ben je benieuwd of jouw app überhaupt wel beschikt over de juiste featureset of beveiligingsrichtlijnen dan kun je bij ons een app review laten uitvoeren. 

Tijdens een app review doen wij een analyse van jouw app en ontvang je na afloop een onafhankelijk App Review rapport met onze conclusies en aanbevelingen. Dit rapport is volledig vertrouwelijk en wordt alleen gedeeld met jou. 

De App Review wordt uitgevoerd door het Customer Experience team en zij delen bespreken het rapport en voorzien je van aanvullende feedback en suggesties om de app te verbeteren. 

App Review aanpak

Voor een App Review hebben wij de app store links en landingspagina nodig waar wij de app kunnen downloaden. Geef ook aan wie de doelgroep is en wat de doelen van de app zijn zodat wij nog scherper advies kunnen geven. 

De App Review zelf bevat een lijst met sterke en (mogelijk) zwakke punten van de app en wij geven minimaal twee suggesties waarmee de app verbetert kan worden. Het is een een perfecte benchmark en geeft jou een objectief oordeel over de app vanuit onze design, development en security specialisten. 

Tijdens de review beoordeelt ons team van specialisten (strategische mobile consultants, interaction & interface designers, security consultants and backend specialisten) de app op de onderstaande zes key-aspecten:

1. Design & UI/UX
- Eerste indruk (look&feel) en design 
- Schermoriëntatie en schermindeling
- Workflows, interactie en user experience
- Volgen van standaarden en best practices

2. Security
- Encryptie en gebruik van beveiliging
- Best practices

3. Prestaties
Datagebruik
- Impact op batterijgebruik
- Stabiliteit

4. Integraties en beheer
- Integraties met andere systemen

5. Crossplatform
- Beschikbaarheid en ondersteuning platformversies
- Volgen van platformspecifieke standaarden en best practices

6. App store marketing en promotie
- Promotie in app stores
- Andere marketing kanalen 

In het App Review report worden de top 5 aanbevelingen opgenomen voor het verbeteren van de app en de app businescase. Bij eerdere App Reviews hebben klanten veel voordeel uit ons advies kunnen halen.

APP REVIEW AANVRAGEN


Wil je een App Review laten uitvoeren door ons team? Vul onderstaande gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over een App Review van jouw app. Of bel direct +31 (0)72 20 29 323

Je bent er bijna. Om je daadwerkelijk te kunnen helpen hebben wij jouw contactgegevens nodig.