Zakelijke app oplossingen

App oplossing voor de transport sector

Voor de transport sector hebben wij een oplossing gerealiseerd waarmee snel track & trace informatie van orders kan worden geraadpleegd. Ook kunnen klanten eenvoudig orders invoeren. Het systeem kan gekoppeld worden met Transpas CS en Transpas Enterprise van Art Systems.

App oplossing voor transport sector

Chat-oplossing voor klantenservice en dienstverlening

Voor organisaties die veel mail en telefoonverkeer ontvangen kan een chat oplossing veel waarde opleveren. Chat heeft als voordeel dat het contact grotendeels asynchroon kan lopen en gebruikers deze ervaring gewend zijn door het gebruik van bijvoorbeeld. WhatsApp en Telegram. Wij hebben samen met Tracebuzz een chatcomponent ontwikkelt dat in iedere app geimplementeerd kan worden. Voor een voorbeeldje kun je kijken naar w-app in de Wehkamp app. 

Chat-oplossing voor klantenservice en dienstverlening

VR / 360 video oplossing voor training- en beleving

Voor tainingsdoeleinden maar ook allerlei belevingsactiviteiten kunnen wij kunnen een app leveren die geschikt is voor het afspelen van 360° video’s en ondersteuning biedt aan Google Cardboard voor een Virtual Reality ervaring. Uiteraard zijn de video’s ook zonder cardboard te bekijken. Leverbaar voor iOS en Android, in zowel nieuwe als bestaande apps.

Virtual Reality 360 video app