App ontwikkelaar voor iPhone apps

Wij zijn app ontwikkelaar van iPhone apps sinds 2009 en sindsdien is dat ook een belangrijke focus van ons bedrijf; het ontwikkelen van native iPhone apps.

Wanneer je voor jouw organisatie op zoek bent naar een native iPhone app ontwikkelaar dan zit je bij Webuildapps zeker goed. Wij ontwikkelen hoogwaardige (maatwerk) iPhone apps die die meer moeten kunnen dan alleen maar 'slim' zijn. Wij vinden het belangrijk dat een app een werkelijke toegevoegde waarde levert aan jouw business én voor de eindgebruiker: sneller en efficiënter, klantvriendelijker, toegankelijker. Waar mogelijk gebruiken wij bestaande elementen en bouwen wij maatwerk waar dat nodig is. Op deze manier komen wij altijd tot een langdurig effectieve oplossing.

App ontwikkelaar voor iPhone, iPad of Apple Watch apps

Als native iOS app ontwikkelaar bouwen wij apps voor alle Apple devices, denk hierbij aan apps voor iOS, - iPhone, iPad en iPod - en sinds kort ontwikkelen wij ook apps voor het nieuwe Apple WatchOS. WatchOS is het besturingssysteem van de Apple Watch dat Apple recent heeft geintroduceerd en in september 2015 alweer de opvolger WatchOS2 krijg. De apps die wij ontwikkelen bouwen wij op in Swift - Apple's nieuwe ontwikkeltaal - maar uiteraard hebben wij ruime kennis en ervaring met Objective-C en onderhouden wij ook oudere apps die nog in deze taal zijn geschreven.

Ontwikkelaar met ruime ervaring

Inmiddels hebben wij alweer 6 jaar kennis en ervaring opgedaan met het ontwikkelen van apps voor iOS en andere platformen. Deze schat aan kennis zetten wij graag voor jou in om jouw app tot leven te brengen en je op weg te helpen naar een succesvolle app waarmee je schitterende resultaten kunt behalen. Hebben we je interesse gewekt? Maak dan snel een afspraak met een van onze specialisten of vraag een offerte aan.

Kosten app laten maken

Wanneer je overweegt om een app te laten maken dan valt het aan te raden om eerst goed te kijken naar wat je precies wilt en tegen welk budget. Er zijn namelijk meer routes die je kunt overwegen om een app te laten maken en iedere route kent zijn eigen kosten patroon. Wel moet je er rekening meehouden dat je al snel enkele tienduizende euro's moet investeren om er een succes van te maken. Meer over de kosten lees je in dit blog over de kosten van het laten maken van een app.

App offerte aanvragen

Ben je op zoek naar app ontwikkelaar die een app voor jouw bedrijf of organisatie kan ontwikkelen, neem dan contact op met Webuildapps of vraag een offerte aan voor het laten maken van een app.

NEEM CONTACT MET ONS OP


Wil je meer weten? Laat dan je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Of bel direct +31 (0)72 20 29 323